Contractare servicii

Pentru plasarea unei comenzi, trebuie să fiți autentificat în cont. Pentru crearea contului, regăsiți mai jos toți pașii pe care trebuie să îi parcurgeți:

I. Descărcarea documentelor

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să descărcați cele trei documente atașate mai jos (Acord Parteneriat, Contract Colaborare, Certificat de Înregistrare).  După ce ați descărcat documentele, acestea trebuie completate și semnate de dvs.

1. Acord de parteneriat

2. Contract de colaborare

3. Certificat de înregistrare

II. Contractare Servicii

După ce ați completat și semnat documentele, acestea trebuie trimise pe adresa de mail office@coraprint.ro. Documentele trimise vor fi preluate și verificate de colegii noștri. După verificare, veți primi pe adresa de email, o notificare cu activarea contului dvs. unde regăsiți datele de accesare în cont (Username și Parola). Aveți posibilitatea de a vă crea o nouă parolă dacă doriți.

II. Trimite documentele

După ce ați completat și semnat documentele, acestea trebuie încărcate în formularul de mai jos. Completați formularul și încărcați documentele în secțiunea “Trage și plasează documentele aici”. După ce le încărcăcați, apăsați butonul “Trimite Documentele”. Documentele trimise vor fi preluate și verificate de colegii noștri. După verificare, veți primi pe adresa de email, o notificare cu activarea contului dvs. unde regăsiți datele de accesare în cont (Username și Parola). Aveți posibilitatea de a vă crea o nouă parolă dacă doriți.

    Închide Coșul meu
    Închide Favorite
    Vizualizate Recent Close

    Închide
    Categorii